5 saker ni inte visste om mig.

1. Jag är väldigt bra på och läsa av människor. Pågrund av det är jag alltid steget före. Kan veka dömande men behöver inte alltid innebära något negativt. 
 
2. Jag kan verka väldigt dryg, det har varit mångas första intryck av mig men ger man mig lite tid och släpper in mig så lär ni snart se - crazy brud med mycket humor! 
 
3. Jag tycker inte alls om sjukhus.. såklart bra att det finns, men obehaglig känsla för lukten, maten osv.
 
4. Jag är väldigt stängd som person, svårt och komma mig nära inpå och när du väl är där och om du sviker är det rätt kört. Krävs mycket för och få mig tillbaka. 
 
5. Jag kan sjunga, wow förvåning? Lite av min största hemlighet för allmänheten. Vågar knappt ta rena toner i duschen för jag är rädd och låta bra.. då sjunger jag hellre så "dåligt" jag kan. Jag är rädd för och visa vad jag går för. Måste övas bort! För mitt största intresse är musik, men jag tror de handlar mycket om att jag är blyg. Kan man sjunga så är det en gåva man ska ta vara på. Det är den bästa gåvan Gud givit mig personligen. Jag mår så bra av och sjunga. så jag är nog helt enkelt bara blyg.

Da Linda

Hej vänner! Sorry för mitt usla bloggande. Har inte mått så bra, alla har väl såna dagar ellerhur?
 
Min älskling piggade upp mig med bio, vi såg medicinen den va faktiskt bra men kanske mer vuxen humor inte direkt HAHA effekt varje sekund. Dock va det väldigt mysig för salongen va så stor, vi hade en hel rad för oss själva så vi tog upp armstöden och gjorde vår egna soffa!
 
Skulle egentligen ha jobbat idag, jobbade igår. Men har migrän så därför tog Emma mitt pass. Imorgon är det skola, så måste vara någorlunda pigg. Så hörs mycket mer imorgon! 🌸

Mina favorit godisar

1. Kexchoklad 
2. Söt - sur - gul - pussmun 
3. Lakris / hallon stång 
4. Vanilj fudge 
5. Råttor 
6. Cola flaka
7. Salta mattor 
8. Döskallar - alla smaker
9. Kitkat
10. Marabou - mandel - russin 
11. Cocoboll
12. Gelehjärtan
 
Vilka är era favoriter?