Da Linda

Hejhej! Idag var min jobbdag riktigt jobbig. Kändes som jag gjorde hundra saker och verkligen var koncentrerad till max men ändå fick jag bara klagomål på att jag gjorde fel, då tappade jag helt fokus och blev helt slut från 8-6 på kvällen utan rast, utan mat och frisk luft.
 
Det ända som va positivt med dagens arbete var att Adelle kom förbi och åt lunch med hennes jobbarkompisar, det var så kul och uppmuntrande och se henne! Dock måste jag prata med mitt jobb om och få lunchrast, åtminstone såna här varma sommar dagar. Har ni lunchrast på ert jobb? 
 
 Imorgon är jag ledig, ska bli super skönt! På lördag jobbar jag men då jobbar även Emma och vi jobbar bra ihop! Så ska nog gå fint. Har varit med älskling hela kvällen som alltid och vi har sett andra avenyn som blivit vår serie ☺️ hörs mer imorgon! 
Italien <3 

Da Linda

Vad jag är kär i den här människan! Han är där när ingen annan ser, lyssnar, hör eller bryr sig. Du är min bästavän älskling! Tack för att du är du, och för att du är så himla snäll mot mig. Och det bästa av allt att du är min pojkvän! <3

Att säga nej

Våga stå på dig när du inte vill säga ja. Då får du mer respekt, om inte är det personen i fråga det är fel på. Det är inte alltid så enkelt, men ett nej är alltid ett nej. Oavsett. Därför är det viktigt och komma ihåg att du är den viktigaste personen i ditt liv. Vill du inte någonting, stå på dig! Ingen äkta människa kommer att hata dig för det. Om du inte vågar börja säga nej så kan du öva på  någon du litar på <3