Da Linda

Hej! Efter Älvsjö mässan så tog jag en fika med två saknade vänner som jag träffade på Älvsjö mässan! Nu är jag hos älskling och vi ser fortsättningen av The Killing säsong 4 avsnitt 6, vill inte att serien ska ta slut! 

Tatueringar

Jag har bestämt mig för och göra tre tatueringar i mitt liv, för det första är det snyggt och betyder någonting för mig och för det andra YOLO!
 
Just nu har jag en på vänster skulderblad som jag verkligen älskar. Sono la mia arte, som betyder jag är mitt egna konstverk. Det är mitt egna pepptalk till mig själv som jag aldrig får glömma bort i mina kritiska stunder mot mig själv. 
 
Den andra jag funderar och göra är ett engelsk citat / svenskt  / eller initialerna LB för min bror. Den tredje ska vara till min framtida familj! Själv gillar jag endast nätta och små svarta helst text och inte så mycket mönster och absolut inte färgtatueringar. Det är inte min grej. Den översta bilden är min tatuering och det andra är fina ställen att ha tatuering på tycker jag. Vilka tatueringar tycker ni är snygga? Jag älskar de tre sista bildernas ställen. 

Da Linda

Hej! Alldeles nyss när jag dammade Nickes rum kom en icke välkommen gäst framför näsan på mig,  en spindel! Nu håller älskling på för fullt med expedition få bort spindeln ! Linda, alltså jag tycker småkryp är så vidriga!