Bil ljud

Tjabba! Medans bebi jobbade gick jag och köpte 2 st bakhögtalare till hatthyllan i min bil, alltså i "hyllan" bakom baksätet(för sedan modeller). Högtalarna gjorde ett riktigt lyft till bilens ljudanläggning och det rekommenderas starkt om man inte redan har 2 högtalare där bak som jag nämligen inte hade.
 
Det ger hela ljudet en surround känsla. Det är väldigt enkelt att montera och koppla in.4 skruv in i högtalaren och in i de förborrade hålen i bilen och sedan satt det fast.Trådarna från stereon var fördraget så allt jag behövde göra va att koppla två trådar från högtalaren till bilens två trådar, se bilder nedan :)
 
Det som fattas är ett galler som ska skydda högtalarna men de galler som satt innan hade inte hål i sig så ljudet kan åka igenom gallret så därför måste jag köpa två nya galler med hål i.
 
Förresten, jag älskar Linda otroligt mycket. Det finns ingen människa som är vackrare och mer underbar än denna tjej. Hon lyser starkare än solen och ger mig mig energi än vad vilken energidryck än skulle kunna göra, kanske lite konstig jämförelse, menmen. Jag är världens stoltaste pojkvän som har världens finaste flickvän. Inte konstigt älskling att du alltid har ont i ryggen, du går och bär på en sån stor och mäktig talang och du är så oehört duktig på att sjunga. Min fina kärlek, jag kommer älska dig & finnas där för dig för evigt. Min fina solstråle, älskar dig enormt mycket.
 

Duktiga Niklas.
Bra, nu kan även jag glida med er i bilen...nu när ljudet är ok.
Ja, Linda är bäst och hon har hittat en lika bra pojkvän!!! Det gör mig LYCKLIG./ Anita

Nice ;)