Jag är bra som jag är

Yes you heard right! Jag är bra, det är jag och du med.
 
Jag är trött på en sak. Jag orkar inte längre med människor som ska lägga värderingar i hur någon annan är. Lägga värderingar i om någon annans beetende är bra eller inte, just make this clear it's not up to you to decide!   Jag är så trött på att tjejer ska klandra ner på tjejer när det är vi som borde stå upp för varandra och älska varandras olikheter. Jag är så trött på frågan "Självrespekt" Många sliter i flera år, viktnedgång, viktuppgång, träning vareviga dag ut och in. Och ändå finns det tjejer bakom många skärmar och till och med IRL som ska kalla det tjejer som visar upp sin kropp i stolthet för "lätta" och att det saknar självrespekt? Ingen människa kan välja en annan människas nivå av självrespekt. Och nej det finns ingen allmän nivå av självrespekt.
 
Jag anser självrespekt handlar om att man ska respektera sig själv som människa och sina val i livet för och må bra, man ska endast utgå ifrån vad man själv vill och undvika att påverkas av andras åsikter då har man hittat respekt för sig själv.
 
Många tjejer i alla åldrar ser självrespekt som att inte "vika" ut sig IRL eller sociala medier. Vad har det med självrespekt och göra? Om en tjej vill visa sin vältränade rumpa för den är SNYGG go for it! Om en tjej vill visa sina boobies på bilder so go for it! Varför ska vi tjejer hata på varandra? Om en tjej inte vill gå på stranden med bikini eller lägga ut bikini bilder so not do it! Det är så simpelt, så lätt. Men en sak vi måste komma ihåg är, tjejer är inte på planeten för och tillfredställa män. Om jag tar en bikini bild och tycker jag är snygg på den och vill lägga ut den på min instagram so just let me for godsafe. Kanske för jag själv tycker jag är snygg, kanske för jag vill visa mina kompisar hur härlig min dag var på stranden, eller kanske bara för I don't give a fuck. Alla har vi en kropp vi borde vara stolta över, så sluta näthata!