Det är löjligt hur mycket jag älskar dig

Den här killen betyder världen för mig, den här killen Niklas Holm som är min kille, hur kan du vara så bra? Jag skulle kunna göra allt för dig i världen och ingenting du gör kan någonsin få mig och sluta älska dig, för du är min bästavän och livskamrat.
 
Den här killen Niklas Holm är dessutom väldigt bra på och få mig och gråta stora floder (glädje tårar) med små överaskningar. Som här om dagen, då gjorde han ett dokument på min dator och la den på skrivbordet där det stod " Linda Bresciani - min kärlek" Och här under får ni ett litet smakprov på vad han skrev. 
 

"Min älskling… Vart ska jag börja.. Det finns så mycket att säga om dig men när man har datorn framför sig och ska börja skriva blir det så jobbigt för jag vill få med så mycket men jag vet inte hur jag ska få ner det i den här texten, så jag ska fatta mig kort. Du är den tjejen varenda kille drömmer om. Du är den tjejen alla vänder sig om och tittar på bara för att få se ditt vackra ansikte, eller din fina kropp en gång till. Du är tjejen vilken kille som helst skulle göra vad som helst för att ha dig nära. Som tur är, är jag den killen. Av miljoner olika människor du kunde ha en relation med valde du mig. Eller man kanske inte kan säga valde, utan det blev mest så av känslor. Jag kan inte sluta tänka på för cirka 1,5 år sen då vi bara va vänner, hur mycket jag kämpade för att få va med dig, hur mycket det pirrade i magen när jag åkte klockan 10 på kvällen för att sova hos dig, eller de gånger.."

Ja, ni kan ju tänka er hur kär jag är i den här killen! Resten av texten behåller jag för mig själv ♥ Love you