Serier att se tillsammans

Det är inte ofta man hittar en serie som går och se med ens partner? Därför tänkte jag tipsa om det serier jag och Niklas båda fastnat för.
 
The Killing 

Den serien var mitt i prick! Det var spännande mordutredningar, spännande historia, spännande relationer och det är verkligen ingen förutsägbar serie! Den skyldiga är den man minst anar.
 
Homeland 

Det var en serie som bjöd på bra skådespeleri, många intressanta relationer & varje avsnitt var något nytt. Dock anser jag att det byggde upp en dålig bild av muslimer, vilket störde mig genom seriens gång. 
 
 
 Orange is the new black 
 
När man börjar se den serien så fastnar man seriöst direkt. Det är någonting med den som är så gränstlöst bra. Jag tror det är spänningen i att den är så annorlunda men ändå inte. 
 
Prison break 
 
Vi var väldigt efter med att börja se den här serien. Men om du är en av det som inte sett den är det värt att börja titta. Så bra skådespelare, spännande & så grymt gjort.
 
 
Orphan black 
 
 Nu jävlar! Orphan black, är så bra så jag spricker. Jag orkar knappt vänta tills Niklas kommer hem på kvällarna. Den här serien bjuder på drama, humor, mycket starka band till familj, det bygger mycket på vem man kan lita på, och serien skapar mycket nytt tänkande, den är så spännande hela tiden!