EGYPTEN

Hej fina blogg läsare! Det var ett bra tag sen, har jag ens uppdaterat er om att jag åkt på semester till Egypten? Hur som helst, så är jag här i Egypten. Och har varit med om både det ena och det andra, 30 ° med mycket hopp i plurret, mycket Cola drickande och skratt! Natten till söndagen mådde jag inte alls bra.. ni vill nog inte veta detaljer. Nej, Niklas fick ta hand om mig den natten kan jag säga. Var magsjuk av något jag hade ätit, rejält magsjuk. Hade gått ner 3 kilo under den natten när jag ställde mig på vågen.. NOOORMALT!
 
Så i måndags åt jag inget alls förutom buljong soppa, men igår och idag mår jag bättre så har fått i mig lite mer i magen iallafall men tar det fortfarande försiktigt. Hoppas ni mår bra och att ni blir lite uppiggade av att se lite härliga bilder ifrån min resa ;)


EGYPTEN

Hej fina blogg läsare! Det var ett bra tag sen, har jag ens uppdaterat er om att jag åkt på semester till Egypten? Hur som helst, så är jag här i Egypten. Och har varit med om både det ena och det andra, 30 ° med mycket hopp i plurret, mycket Cola drickande och skratt! Natten till igår mådde jag inte alls bra.. ni vill nog inte veta detaljer. Nej, Niklas fick ta hand om mig den natten kan jag säga. Då blev jag magsjuk av något jag hade ätit, rejält magsjuk. Hade gått ner 3 kilo under den natten när jag ställde mig på vågen.. normalt! Så igår åt jag inget alls förutom buljong soppa, men idag mår jag bra så idag har jag ätit lite till både frukost och lunch! Skönt att allt är som det ska igen i magen, hoppas ni mår bra och att ni blir lite uppiggade av att se lite härliga bilder ifrån min resa ;)

HOTEL WITH URBAN DELI

Yes! Snart öppnar vi upp Hotel With Urban Deli och vi som jobbar där fick lite förmåner att pröva på hotellet innan vi öppnar för våra gäster. Vi vill ju såklart erbjuda rum av toppkvalitet! Och absolut, hela konceptet är ur ballt och ni som inte tar er chansen att sova en natt på Hotel With Urban Deli you make a huge misstake! Så bäst att börja boka 😚 

Min kväll igår var hur som helst kalas bra! Jag och Niklas umgicks med mina jobb kollegor till halv 2 på natten, och imorse åt vi även frukost med Isa och Jocke 🎊 Ibland är URBAN DELI allt bra, eller oftast hela tiden faktiskt!