JULAFTON

Denna jul hade jag en riktig julkänsla i hela kroppen, på något sätt kändes den här julen så viktigt för detta år har varit lite annorlunda. Julafton morgon började med att Niklas fick tomtegröt & lussebulle på sängen medan vi såg sista avsnittet av Selmas jul, så tack SVT för en av det bästa julkalendrarna!
 
Efter det åkte vi till Lucas grav och tände ljus för att sedan se Kalle och strax efter det kom våra gäster till oss. Vi åt gott hela kvällen, öppnade en massa julklappar & avslutade kvällen med att se "The Holiday" en riktig mysig julfilm. Tack älskade Niklas & Mamma för jag fick dela julafton med er! & tack till våra fina vänner som ville fira med oss!

Lucka 14

Lucka nummer 14: Vems liv skulle du vilja prova leva för en dag?
 
Zara Larsson, jag tycker hon är så grym. Men frågan är egentligen hur man mår när man ska prestera på topp som hon gör och kämpa sig igenom media och ut i världen inom musiken. Det skulle vara en häftig känsla att få veta hur den världen ser ut. Annars nja, jag älskar mitt liv och skulle aldrig vilja leva någons annans. Jag tror att alla lever sina egna liv bäst :) 
 
Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

Lucka 13

Lucka nummer 12: Hur önskar du att din luciadag ska bli imorgon?
 
Lucia för mig är som en vanlig dag, vi ska dock ha ett lucia tåg kl 7:15 på frukosten, så lär höra lite fin sång ifrån receptionen. När jag var yngre var jag alltid själv med i lucia tågen, tyckte det var så spännande. Fick dock aldrig själv vara lucia, utan det var bara det äldre som fick, och nu när jag själv är äldre är det inget jag vill heller. 
 
Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.