MIN BÄSTAVÄN & ÄLSKLING

Igår var min killes födelsedag, GRATTIS PÅ DIN STORA DAG! 21 år! 
 
Finns inga ord för hur mycket han betyder för mig, jag kan verkligen inte se mitt liv utan honom. Han har gjort det perfekt. Kan inte önska mig något bättre, när jag tänker på honom känner jag mig trygg, kär och lycklig. När jag är med honom vrids hela min värld till något så fantastikt som bara han kan skapa. Tack för du alltid finns där för mig. Helt otroligt att du efter bara några år vet ALLT om mig. Älskar dig min älskling!
 

Fredags mys

Igår hade jag en jätte mysig kväll med Jossan! Vi satt på Fridays och myste hela kvällen och snackade livet! Så himla härlig tjej! Har endast känt henne i en månad, men alltså ibland går det snabbt ♥

 

Så mycket nytt

Så mycket nytt har hänt, så många förändringar som ska bli min vardag. Jag sa upp mig ifrån Urban Deli tre veckor sen. Min tid på Urban Deli har verkligen varit beviset på att jag klarar att stiga upp klockan fem varje morgon, jag klarar av att bemöta kunder varje dag, på ett lika ömsesidigt sett. Oavsett om jag inte sovit alls natten innan, haft ångest eller bara inte varit på humör. På jobbet var jag fortfarande mitt bästa jag.

Jag har även bevisat för mig själv att jag klarat av och jobba med människor som inte alls är som jag. Jag har nu under ett års tid jobbat med tre olika gäng under min period i Sallads disken. Alla olika personligheter. Vilken resa. Jag har fått två riktigt nära vänner längst vägen. Isa i starten och Jossan nu på slutet. Och Anne har garanterat varit min bästa chef, någonsin!

Jag är så tacksam för det tre personerna alltid såg mig. Ställde upp för mig och alltid fanns där. Det visste vad jag gick för. Nu lämnar jag Urban Deli, och jag tar med mig allt det bra. Allt det andra lämnar jag kvar där. Nu har jag fått ett dröm jobb, dröm kollegor och jag är bara så GLAD! Det är bara lycka! 


Stora kramar till er alla, och följ verkligen era hjärtan!