Drottningholm

Hej alla fina! Idag var jag och Niklas i Drottningholm, vi promenrade och bara umgicks. Så himla mysigt! Därefter åkte vi till ett favorit ställe och beställde varsin macka & varm choklad och åkte iväg med bilen ner till vattnet för och sitta i värmen och kolla ut över vattnet. Sånt som jag älskar att göra med honom. När allt bara är så lätt. Jag har verkligen haft en super härlig dag. Efter fikat åkte vi ner till Solna Centrum och jag fick även med mig lite shopping. Hoppas ni också haft en bra lördag!
 

Happy

Hej Kära ni! Alltså vad jag ätit godis denna helg! Har ni också det?

Idag har jag dock bestämt mig för att inte äta godis på en månad. Undantag isglass om mitt söt behov blir för stort. Men jag vet att jag kan klara det. Jag har klarat det förut. Nackdelen är bara att jag måste klara av att äta lite mat + inge sött. De är det jobbiga. Min kropp klarar inte mycket mat, men den klarar väldigt mycket sötsaker. Haha! Så konstigt. 
 
Men nu är målet träna & äta mindre för att gå ner några kilo inför sommaren. För då mår jag som bäst 👏🏽 I och med att jag äter glass varje dag i princip under juni-augusti månad.
 
Jag mår hur som helst så jävla bra! Händer så mycket kul i mitt liv just nu så allt är bara värt att fira! 
 
Idag jobbar jag dubbel pass för min kollega glömde bort att han jobbade + att han dessutom hade tenta inlämning. Så jag har jobbat ifrån kl 06:30 idag och slutar 22:30 😛👏🏽 vad gör man inte för sina kära kollegor. 
 
Nu ska jag fortsätta jobba 🤗 så hörs vi vidare! Jag ska bli mer aktiv här nu, kram!
 
Jag i mina fina lockar. Gjorda med min nya locktång ifrån Rapunzel !