Tisdag

Idag efter jobbet träffade jag min efterlängtade bästis, vi snackade om en massa saker, skratta och hade det super mysigt. Vi åt thai mat och efter det testade Maja kläder, och fick med sig två par snygga jeans hem, jag å andra sidan fick bara med mig frukost bröd. Haha! 💥 en riktigt bra dag var det i alla fall! 


Så mycket nytt

Idag packade jag ihop 5 flyttlådor med kläder. Jag har så mycket kläder.. och tre påsar ska jag skänka till myrorna, med en massa fina plagg som t.e.x freddy jeans som är en aning för slitna för min smak men för någon annan kanske perfekta. Hur som helst, vi har en hel del mer att packa. Mest kläder. Möbler ska vi köpa allt nytt förutom sängen som vi tar med oss. Vi har fått en summa att köpa för av Niklas mamma som kommer räcka gott och väl till mycket fint ♥ !
 
Jag har även fått ett nytt jobb som jag ser fram emot jätte mycket, ska bli skönt att slippa vändpassen och att starta ett liv med min kärlek lite mer på riktigt. Inte jobba om varandra hela tiden, det kommer bli en rolig och lärorik höst för mig. Kommer även att satsa mer på musiken och spela in en hel del, ska bli så himla roligt och ni kommer även få följa en liten del här via bloggen.
 

En liten tillbakablick till vackra vyer - Korfu

Så vackert. Saknar det redan 💞