Om något

Hej alla vackra, om något så skriver jag hej idag den 22 december! De var ett tag sen jag bloggade men har haft fullt upp i livet med jobb & musiken.  Alltså tänk att de snart är jul 🎄✨ de kommer bli helt fantastiskt! 
 
Alla firar ju inte jul. Men oavsett om man firar julen eller inte så är de ju trevligt med lite ledighet och god mat. Tänk att snart är de nyår också! Gaaash! Tiden flyger verkligen iväg mina vänner. 
 
En annan rolig nyhet är att mitt hår numera är koppar bronde - mellan blont och brunt. OCH JAG ÄLSKAR DE! Så snyggt! Känner mig så himla vacker i den här hårfärgen, kanske blir min nya grej? 
 
Nu ska jag fortsätta jobba och längta efter att Niklas kommer förbi och hämtar upp mig efter jobbet  - sicken lyx!! Ser fram emot att spendera helgen/ ha  lite ledigt nu med min prins 💛
(null)

Måndagsmys

Igår träffade jag Maja i Kista, vi åt middag på Max hamburgare för att sedan se filmen solsidan på bio. Den var absolut sevärd, allt ifrån roliga scener, till gråt. Fantastisk film, men i och med att man jämför med serien så blir man kräsen, serien är snäppet bättre tycker jag! De var en väldigt mysig kväll, och så himla skönt att starta veckan lite annorlunda! 😍


Las palmas

Åhej! Nu är de snart jul! Som jag längtar 😍 laddade upp med lite värme först i Las Palmas med min bästa Kusin för att klara av vinterkylan! Alltså jag ÄLSKAR att fira julafton hemma med nära och kära. De är liksom världens tradition 🙈 men tillbaka till min underbara resa, den va 🌴🍟🍕☀️ perfekt. Här nedan tänkte jag börja att bjuda er på några favorit matbilder ifrån vår resa och önska er alla världens bästa helg! Ät massa gott!