Tisdags mys

I tisdags efter jobbet gick jag och Linnea sällskap till tuben, ingen av oss hade något planerat så vi bestämde oss för att ta en promenad i gamla stan, därefter blev det middag på Vapiano och strax därpå bio på sergel, Vaiana såg vi. Det var en super mysig kväll med mina fina vän Linnea, som jag lärde känna för ett halv år sen då jag började på Tapto. Hon har varit min klippa på jobbet och nu ska hon iväg på nya äventyr :( vilken tur att man kan umgås på fritiden ♥

8 saker ni inte visste om mig

1. När jag går på bio måste jag alltid sitta på sidan, så jag slipper sitta bredvid någon annan människa som jag inte känner. Vill endast ha den jag går på bio med på min högra sida. Helst högst upp också så jag slipper få någon annans fötter på min stol bakom. 
 
2. Jag älskar glass & choklad, jag skulle aldrig klara mig utan det. Det är livet. Jag äter hellre glass & choklad än mat. That's me
 
3. Jag står alltid upp när jag åker tunnelbana. Hatar att sitta ner, det känns så smutsigt. Det värsta någonsin skulle vara att röra vid det gula stängerna det skulle aldrig falla mig in, inte ens om jag ramlade. Inte för golvet kanske är så mycket renare men iallafall.
 
4. Jag sover alltid med strumpor, jag kan verkligen inte somna utan. Dock måste mina strumpor vara snustorra, får jag en blöt fläck måste jag byta dem direkt. Byter säkert strumpor minst 4 gånger per dag. 
 
5. Jag pratar igenom varje film, det spelar ingen roll om jag har sett den tidigare eller inte. JAG PRATAR. Oh vad jag pratar. Alla möjliga funderingar. T.e.x. vad gör hen nu, varför händer det där, oh jag tror att hen tänker göra så, nej nu vet jag! Hen försöker lura den personen. Ja ni förstår, det tar aldrig stopp.
 
6. Jag hatar små kryp, speciellt spindlar. Jag är så sjukt rädd så jag kan inte hantera det. Ser jag en spindel då skriker jag tills den är borta. Alltså någon annan får ta bort den. Inte jag. Usch..
 
7. Jag drömmer väldigt ofta, aldrig bra saker men aldrig hemska heller. Det är alltid så sjukt konstiga drömmar, det är verkligen osammanhängade saker. Men jag är så van nu, så jag orkar inte ens bry mig. En dröm är ju ändå bara en dröm. Som tur.
 
8. Jag har 2 nallar i mitt liv som seriöst är som mina barn. Mimmi & pappanalle. Det betyder så otroligt mycket för mig, jag skulle ALDRIG någonsin lämna dem kvar i ett brinnande hus. Det är min familj. 

A life time

Omg! Hej! Niklas satt precis och bläddrade igen gamla inlägg och då kom jag på att det är ju faktiskt ganska kul och blogga.

I perioder iallafall haha..  

Jag jobbar för fullt på Clarion Collection hotel T & det har seriöst tagit all min tid. Minns inte ens sist jag tränade. Har fått äta minimalt för att hålla vikten och saknar träning som F*N ! Men nu är jag inte längre provanställd och nu efter ett halv år känner jag mig äntligen duktig på vad jag gör. Så nu kan jag börja koncentrera mig på annat igen, försöka få tid för att sjunga & träna är i prio. & även bloggen då och då, vad tror ni? :D 
 
Hej Niklas btw du som fortfarande sitter och läser min blogg! Och hej ni andra om ni finns där ute. Annars hemskt mycket hej till mig själv. 
 
Bilderna nedan är ifrån då jag spa:a med min älskade Mammi, det var en riktig underbar dag! Första dagen på länge (detta var förra veckan) som hon och jag bara njöt och jag insåg att ångbastu är såååå skönt!