8 saker ni inte visste om mig

1. När jag går på bio måste jag alltid sitta på sidan, så jag slipper sitta bredvid någon annan människa som jag inte känner. Vill endast ha den jag går på bio med på min högra sida. Helst högst upp också så jag slipper få någon annans fötter på min stol bakom. 
 
2. Jag älskar glass & choklad, jag skulle aldrig klara mig utan det. Det är livet. Jag äter hellre glass & choklad än mat. That's me
 
3. Jag står alltid upp när jag åker tunnelbana. Hatar att sitta ner, det känns så smutsigt. Det värsta någonsin skulle vara att röra vid det gula stängerna det skulle aldrig falla mig in, inte ens om jag ramlade. Inte för golvet kanske är så mycket renare men iallafall.
 
4. Jag sover alltid med strumpor, jag kan verkligen inte somna utan. Dock måste mina strumpor vara snustorra, får jag en blöt fläck måste jag byta dem direkt. Byter säkert strumpor minst 4 gånger per dag. 
 
5. Jag pratar igenom varje film, det spelar ingen roll om jag har sett den tidigare eller inte. JAG PRATAR. Oh vad jag pratar. Alla möjliga funderingar. T.e.x. vad gör hen nu, varför händer det där, oh jag tror att hen tänker göra så, nej nu vet jag! Hen försöker lura den personen. Ja ni förstår, det tar aldrig stopp.
 
6. Jag hatar små kryp, speciellt spindlar. Jag är så sjukt rädd så jag kan inte hantera det. Ser jag en spindel då skriker jag tills den är borta. Alltså någon annan får ta bort den. Inte jag. Usch..
 
7. Jag drömmer väldigt ofta, aldrig bra saker men aldrig hemska heller. Det är alltid så sjukt konstiga drömmar, det är verkligen osammanhängade saker. Men jag är så van nu, så jag orkar inte ens bry mig. En dröm är ju ändå bara en dröm. Som tur.
 
8. Jag har 2 nallar i mitt liv som seriöst är som mina barn. Mimmi & pappanalle. Det betyder så otroligt mycket för mig, jag skulle ALDRIG någonsin lämna dem kvar i ett brinnande hus. Det är min familj.