Drömresan

Drömresan gjorde jag med min prins i somras, ja det känns redan som höst typ. Gick och kollade på en päls jacka idag (fusk såklart) och insåg bara nej är det inte lite tidigt? Jo kanske. Eller inte. Hur som helst så var jag och Niklas iväg på den lyxigaste resan. Jag fick det av honom i 3 års present, vi hade en egen pool, bodde på ett 5 stjärnigt hotell och bara njöt. Vi badade, solade, åt gott, drack gott, spelade pingis, tennis, jag sjöng. Ja livet var underbart! 
 
Här är några utvalda favoriter på naturen, vår pool och min kärlek. 

Middag

Idag bakade jag en rabarber paj - mormors recept! Gissa om den blev god. Min mormor kunde hon! Lagade även middag till mig och Niklas, allt jag ätit idag har varit så himla gott. Älskar såna dagar! Ogillar skarpt när man äter något halv gott, det är verkligen inte min grej! Då äter jag hellre inte alls 🤝


Mjukis & plugg

Idag är en hemma dag med mjukis & plugg, det var så länge sen jag pluggade nu! Två år sen. Herregud, ibland saknar jag det. Även fast jag känner att jag lite tappat motivationen. I skolan var jag stenhård, blev klassens förebild. Haha yes jag var envis, lämnade alltid in alla uppgifter först. Ja ni förstår. Fick bra betyg, var nöjd, var glad. Studenten var livets stund! Men för att göra en lång historia kort!
 
Nu sitter jag här i alla fall och inser att mina betyg jag tyckte var bra inte räcker så långt om jag vill plugga i framtid. I alla fall inte det jag vill plugga. Så nu ska jag hitta ny motivation och försöka mig på högskoleprovet, och se om det leder någonstans.