Patience

Hej alla fina, tack för att ni fortfarande besöker min blogg även fast min uppdatering går lite upp och ner. Jag var sjuk hela förra veckan, så orkade inte göra någonting förutom att ligga i sängen, tihi. 
 
Nu mår jag bra igen, vilket är så skönt! Till och från har jag huvudvärk och kan känna mig lite trött men det är ju lite den tiden nu. Tänk att tiden springer iväg! Om bara några dagara flyttar vi till vår nya lägenhet. Det känns helt underbart! Men så klart kommer jag sakna mamma. Men jag har sagt att hon får komma och sova på vår soffa haha! Så det blir bra ♦
 
Igår så började min artist skola igen och det var så himla roligt! Tycker verkligen om alla människor där, att man får vara kring andra som har samma intresse och lära sig utav varandra. Det är så himla givande!
 
Under den här terminen kommer jag koncentrera mig på att sjunga Dancing on my own med Calum Scott, Sundown med Zara Larsson (SÅ BRA) tänkte göra om den lite mer till min egna och göra den till en aukustik version. Kommer även att sjunga let me love you med Mario.
Ni kan lyssna på låtarna här under om ni är nyfikna!