Söndags mys

Veckorna springer iväg, och snart börjar nya äventyr för min del. Jag ska börja plugga på Stockholms universitet 🙋🏼‍♀️ och jag längtar så mycket! Känns konstigt, första gången jag någonsin längtat efter att plugga. Men de är något särskilt med att få välja inriktning & att få besked om att man är antagen, häftigt. Är de någon annan av mina läsare som pluggar? Hur som, så är de inte riktigt dags ännu, fortfarande ca 2 veckor kvar tills skolstart. 

Helgen har bestått av långa promenader med Dino samt en massa lek i hundrastgårdar. Så himla mysigt! Igår kom även mamma hem till oss på middag/film kväll. Jag bakade fudge brownie & lagade vegansk soyafärssås med spagetti! Alltså de är ju så gott 🍝 mums! Åh så fick jag en så fin present igår av min mamma, en armklocka inför skolstart! Visst är den fin? Den ska jag bära varje dag 😍

Dinos tass & min nya armklocka! Så stilren, jag tycker verkligen om den! Tack Mammi! 
(null) 


Åland

Varje gång är de lika mysigt. Varje gång blir jag lika glad, Åland. Denna gång hyrde vi en stuga som var helt fantastisk! Vi hade vår egna Ö, två båtar, egna klippor och egen matplats utomhus. De var så fridfullt, man kunde liksom bada naken utan att ens behöva lägga en tanke på att någon skulle se en, att bara få vara. Världens bästa vecka tillsammans med de 3 bästa jag vet, Niklas, mamma & Dino. Så underbart, nedan får ni se några utav alla bilder jag tagit under vår vecka i Åland. Så fint!(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)