Glädje

Hej vänner, snart är dagen här. Den stora dagen vi har väntat på så länge! Och snart får även ni veta va de är vi har gått och väntat på. 
 
På tal om annat så tycker jag de är dumt att läraryrket har krav på att man ska ha godkänt i matte 2. Jag menar läraryrket har först och främst med personligheten och den allmänna kunskapen att göra, inte om man fick godkänt i matte 2. Ifrån min sida får de mig att tänka "nej lärare orkar jag inte plugga upp betygen till" håller någon annan med? Jag menar såklart inte att man ska kunna bli lärare med dåliga betyg men kravet på just matte 2, de förstår jag inte. 
 
Hoppas ni mår bra i alla fall och att ni får en fantastisk onsdag, jag ska fortsätta jobba för att sedan åka hem och städa 💕 

Februari

Hej hjärtan, hoppas allt är bra med er. Jag mår bra, men har väldigt mycket på jobbet just nu. Har tänkt att jag skulle ha publicerat ett inlägg tidigare men de blev aldrig så. Snart går jag på semester också, och innan semestern har jag en del att fixa. Men idag kände jag för att slänga in ett inlägg.
 
Idag fyller en av mina bästa vänner Sara år så imorgon ska vi käka middag på Vapiano och fira henne woop woop! Ska bli så mysigt att träffa henne igen ♥ 
 
Hoppas ni också får en super fin fredag imorgon!