60 års fest

Igår fyllde min älskade mamma 60 år, de firades hemma tillsammans med familj & vänner. Jag gick lite tidigare ifrån jobbet för att kunna hjälpa henne fixa inför festen, de tog ett tag men var verkligen så roligt att hjälpa till! Niklas kom lite senare när resten av människorna redan hade börjat rulla in pga. att han skulle lämna Dino hos hans bror & hans tjej, de är så fina med Dino och man känner sig alltid 110% säker när han är med dem. Kvällen var super mysig, och min mamma blir verkligen bara vackrare med åren. Tack 25 juli för en fantastiskt dag vi alltid lär minnas, och grattis igen älskade mamma - 60 år! 🌸  (null)
(null)(null)(null)(null)(null)

Choklad Tortillas

Hej allihopa! Hoppas ni alla mår bra och att ni har haft en fantastisk start på denna vecka. 
Min helg bestod av choklad tortillas, alltså vilket gudomligt recept! Kolla bara in bilderna här under? I mean? 🤤 I helgen tog jag de bara lugnt tillsammans med Niklas & mamma då jag kände att en förkylning var på G. Så de blev en riktig lugn & mysig helg. 
 
Jag går ju på tränings schema just nu 8 veckor, vilket är så KUL! Är inne på 4 veckan nu och lite skillnad börjar jag se på kroppen, vilket är jätteroligt! Men främst insidan då jag märker att jag blir piggare och gladare, vilket är ännu roligare.
 
Imorgon fyller min älskade mamma 60 år, alltså hur? Hon är så vacker & ser ut som typ 45. Ålder är verkligen bara en siffra. Jag får bara tacka och ta emot för de bästa generna. Och se fram emot morgon dagen då hon ska firas. Hoppas ni alla får en fin tisdag, kram 💛

19 juli

Jag har svårt för denna värme, speciellt när man sitter eller står stil, då får jag snabbt ont i huvudet och inte ens vatten hjälper mig då. Jag tycker de är alldeles för varmt för att vara "vardag" i Stockholm. De är skönt med 30 + om man är utomlands och har tillgång till aircondition och en pool framför sig, men annars. Nja. Dock älskar jag att promenera i detta väder för då får man någon vindpust då och då vilket är jätteskönt! 💛