Vlogg


Helgmys

Hej fina ni, 

I fredags så hade jag och Niklas en riktig hemma kväll, jag lagade makaronilåda och vi såg på let’s dance och bara tog de lugnt. Vi båda hejar nog på Margaux, kollar ni på let’s dance? Jag tror dock Jon Henrik vinner. 

(null)

I lördags var vi bjudna hem till Linnea (Niklas brors tjej) och hennes familj för att äta middag där, de var så himla god mat och även super kul för Dino att försöka leka med Saga deras hund 11 år. Ja, ni kanske förstår själva att de inte var en super hitt för Saga inte. Men i slutet av kvällen låg de lite försiktig bredvid varandra i soffan och sov ❣️ 

(null)

I söndags åkte vi till Lucas grav och åt sedan middag hos mamma och kollade lite på partitempen, den är så bra! De blev en ganska tidig kväll vilket var väldigt skönt. Men alltid lika mysigt att umgås med mamma. Dino tycker om sin mormor väldigt mycket också❣️

(null)     
(null)

Hoppas ni haft en fin start på den här veckan! Kram 

Valborg

Valborg firades in med några guldkorn, Niklas och jag bjöd över Niklas bror, hans tjej och min kompis Sara. Spontant, men riktig härlig kväll! Med Take away mat, partitempen snack och komedi film. 

Har ni också tänkt på en sak, att de ska vara så himla svårt att snacka politik? Politik är ju typ största delen av våra liv, eller okej där tog jag i lite. Jag är typ inte alls insatt i de egentligen men de är ändå en viktig del, speciellt i år när de är val år. 

De handlar ju ändå om värderingar och de är ju just värderingar som gör att vi kan bilda en uppfattning om en annan människa och se vem man faktiskt vill hänga med och vem man kanske inte väljer att umgås med på sin fritid. 

Poltik är ju ett väldigt laddat ämne och de ska man absolut ha respekt för. Jag skulle inte vilja skriva om politik eller berätta för hela världen vilket parti jag kommer att rösta på i höst men samtidigt är acceptans och kommunication så himla viktigt att lära sig. Samtidigt är politik inte något jag skulle orka snacka i minsta detalj med någon. De är egentligen inget roligt ämne i sig. Men jag tror ändå att de är viktigt att ha någon att pendla tankar med även när de kommer till en svårare fråga som politik. Och där är jag glad att jag har min familj. 

Vet du redan nu vilket parti som kommer att få din röst i höst? Ja vs. Nej? 🤔

(null)