Söndags inlägg

Hej fina ni!
 
Vilken härlig helg. I fredags var jag på Wallmans med Maja, min 20 års present. Ett år senare. For real. Men bättre sent än aldrig, right? Oh ja. Så härlig show, musik, mat, och många skratt med min vän. Började till och med fundera på om jag själv kanske skulle passa in där? Som en show artist. Ända nackdelen är att det just är show artist. Det blir mer som en grupp en att etablera sig som en artist. Men jag menar vem säger att man inte skulle kunna göra både och. Dream big.
 
Sommaren närmar sig med stora steg och det gör även min semester, om ca tre veckor. Som jag till största dels kommer att spendera i Grekland. Det ska bli otroligt härligt.
 
Resten av helgen har jag spenderat med Niklas. På lördags kvällen åkte vi ut till hans mamma, grillade och såg film och bara hade det bra. Och idag tog jag och Niklas en promenad på överjärva gård. Det är verkligen fint där. Även fast jag blir lite skeptisk över att det har ponny ridning och djur inlåsta. Allt är relativt. Svårt och veta vad som är rätt och fel.
 
Och så har vi mors dag! IDAG! Så jag och Niklas hämtade upp mamma efter hennes guide för att åka förbi Lucas grav och sedan köpa hem middag och sitta och snacka tills vi blev för mätta för att sitta kvar. Åå. Vad jag älskar min mamma.