LIVE - SPELNING

Hej alla fina, 
 
I veckan har jag haft två stycken spelningar med min artist skola. Först var vi på CC-tapto och spelade där. Det var en så himla härlig kväll! Höjdpunkten var att få träffa alla mina föredetta kollegor igen och få spendera kvällen där med alla grymma artistelever och inte minst de allra bästa cocherna! Mamma följde också med den här gången och det var jättemysigt att ha henne där ♥ 
 
Den andra spelningen var igår då uppträde vi i Hornstull på resturangen Klang, jag måde jätte illa hela dagen så trodde inte jag skulle kunna sjunga först, men jag gjorde de ända och måste säga att det gick bra. Det är så himla härligt att vara kring människor med samma intresse och jag kan inte annat än älska hela branchen!
 
Jag vill jobba med musik, men hur jag jobbar kring musik är inte de allra viktigaste. Jag tänker såhär - om de är jag själv som blir artisten eller om jag blir en PR-chef på ett skivbolag, projektledare etc. spelar inte så stor roll. Huvudpunkten är just att få jobba med musik, teater, människor ♥ sånt jag brinner för. Men jag kommer såklart aldrig sluta sjunga. Min dröm är så mycket & jag får se vart den leder.