Plötsligt händer det

 

Plötsligt händer det! Alla som känner mig vet att jag ogillar katter. Tycker det är läskiga, väldigt oförutsägbara och nästintill falska. Men hur dömande är inte det? En del katter är tydligen inte alls så. För den här kissen var väldigens gulligaste!
 
Till historien, en random katt på den lilla stigen till vår lägenhet stod helt stilla och kollade på mig. Jag bestämde mig för att börja prata med den för den såg så ensam ut. Först var den på sin vakt och fräste emot mig, men efter en stund så började den gosa med mig något så otroligt (LIKE ??????) den hoppade till och med upp på mig och bara var där i min famn. 
 
Det var som att min rädsla för katter bara släpptes totalt för hen var så OTROLIGT SNÄLL OCH MYSIG. Jag var inte alls rädd. Vi gosade en lång stund och sen när jag skulle säga hejdå tänkte jag inte mer på saken. Jag tänkte det var en ute katt som hade någon att komma hem till. Men nu i efterhand, den hade ingen kedja? Det är först nu i efterhand jag verkligen fattat att den antagligen var hemlös och saknade just kärlek, den var rädd och ville hem till någon. För min del kändes de som kärlek vid första ögonkastet. Den verkligen gosade ihjäl sig mot mig, typ som den trodde jag var hens mamma. 
 
Om jag hittar dig igen kisse då ska jag ta hand om dig 💕  i alla fall ringa någon som kan ta hand om dig tills du får ett bra hem! !!! Någon som har tips på ställen man ringer när man hittar en katt utan kedja?

Utekatter har sällan kedja, eller ja halsband, nu för tiden pga risk att fastna.
Alla katter ska enligt lag vara chipmärkta (digitalt microchip i nacken lika stort som ett solrosfrö.) det kollar man hos veterinären med en scanner.