Valborg

Valborg firades in med några guldkorn, Niklas och jag bjöd över Niklas bror, hans tjej och min kompis Sara. Spontant, men riktig härlig kväll! Med Take away mat, partitempen snack och komedi film. 

Har ni också tänkt på en sak, att de ska vara så himla svårt att snacka politik? Politik är ju typ största delen av våra liv, eller okej där tog jag i lite. Jag är typ inte alls insatt i de egentligen men de är ändå en viktig del, speciellt i år när de är val år. 

De handlar ju ändå om värderingar och de är ju just värderingar som gör att vi kan bilda en uppfattning om en annan människa och se vem man faktiskt vill hänga med och vem man kanske inte väljer att umgås med på sin fritid. 

Poltik är ju ett väldigt laddat ämne och de ska man absolut ha respekt för. Jag skulle inte vilja skriva om politik eller berätta för hela världen vilket parti jag kommer att rösta på i höst men samtidigt är acceptans och kommunication så himla viktigt att lära sig. Samtidigt är politik inte något jag skulle orka snacka i minsta detalj med någon. De är egentligen inget roligt ämne i sig. Men jag tror ändå att de är viktigt att ha någon att pendla tankar med även när de kommer till en svårare fråga som politik. Och där är jag glad att jag har min familj. 

Vet du redan nu vilket parti som kommer att få din röst i höst? Ja vs. Nej? 🤔

(null)