”Jag är ingen mat människa”


Jag kan absolut njuta av god mat, vegetarisk mat är absolut guld i mun. Grönsaker, olika grytor, hummus, potatis klyftor i vitlöks olja, vego korv, etc. Ja ni förstår, mums, nu blev jag hungrig bara för det. Potatis är min absoluta favorit kolhydrat! Jag lagar mat varje kväll, god mat för att jag vet att min sambo Niklas uppskattar det, jag däremot hade särkerligen kunnat klara mig bra på typ mackor och glass 😂 men om det är någon måltid jag uppskattar så är det just att äta middag.

Under dagarna kan jag äta vad som helst och det behöver inte vara en stor lunchlåda, det kan vara youghurt, macka, majskakor, frukt, choklad etc. det klarar jag mig bra på. Sen på kvällen så äter jag den riktiga måltiden. Middag är då jag är avkopplad och då jag är hungrig. 

Det flesta personer är mat människor från att det vaknar till att det lägger sig 😜 men jag älskar att äta lite under dagarna och att vara hungrig sen på kvällen. Jag tror jag har en ganska liten magsäck 😅 Ibland är jag dålig på att dricka vatten och att äta, men oftast så sköter jag det bra utifrån mitt behov av mat. Ibland äter jag självklart rejäla frukostar och luncher också, men inte varje dag. Jag antar att jag är en mat människa på kvällen pga. Min italienska sida 😝🍕🥗🍝🥪🍲🍜 

Några av mina senaste måltider 😊
(null)
(null)
(null)

ser underbart gott ut, <3 Mammi