Liten update - Skola

Hej fina ni! Tiden bara springer iväg, första kursen är nu avklarad och jag fick B på den kursen vilket känns så skönt, en riktigt kickstart helt enkelt. 
 
Nu är jag i full gång med den andra kursen. En tenta inlämnad, två andra inlämningar på G och en teaterpjäs som ska vara på 30 minuter som jag och min grupp är i full gång med. Vi har redan lagt ner ett x antal (jättemånga timmar) på hela grejen från idé till handling och ska ses varje dag även denna vecka och öva. 

Imorgon har vi genrep och på fredag är det dags för den stora föreställningen. Den här kursen är verkligen så rolig och jag ska verkligen njuta... för nästa vecka drar musikkursen igång och den är inget att leka med. Jag älskar musik, och jag ska klarar det precis som jag klarade förra musikkursen men hela nov-jan kommer jag att bo i skolan. Och det är lite tråkigt för då hinner man ju inte med så mycket annat. Men jag försöker tänka, vad spelar det för roll om hundra år? En kortare period måste man ju få unna sig att enbart fokusera på sig själv 🙈

Hoppas ni får en jättefin vecka! 💕💫🍂

Klara, "den onde". Men jag blir snäll i slutet av pjäsen, som tur är 😌😜