Glad påsk 🐣

Hej alla fina! 

Dessa tider är bra märkliga och inte alls som en är van vid. Covid-19 påverkar såklart hela världen, och det blir så påtagligt även här nu i Stockholm. Däremot så tror jag på positivitet och att sprida bra energier, och inte skräck propaganda så därför försöker jag fylla mina dagar med glada tankar och energier till mig själv och mina nära och kära 🌸 jag hoppas och tror att detta är över snart! 💫✨ och vill även med detta sagt skicka lite extra styrka och kärlek till er som behöver det. 

Stockholms universitet har gått över på distans och därför pluggar jag nu hemifrån. Har varit mycket nytt att lära och inte jätte lätt att ta in med tanke på att jag också har dyslexi, så har varit mycket att läsa. Men nu till påskhelgen blev precis en kurs avslutad och den andra börjar först nästa vecka, så ska bli skönt med en liten paus, även fast man såklart alltid måste läsa nåt / förbereda inför det nya. 

Påsken firas hemma i år, vi ska till Niklas mamma och bara umgås med våra närmaste, för att på bästa sätt undvika att sprida någon smitta 🐣💞 Ta hand om er och ha en fin påsk! 🌷

(null) (null) (null)