Happy

Jag är så glad och lycklig! Att fylla 25 år känns lite som en milstolpe i livet, min födelsedag och alla dagar därefter som vi firade mig var verkligen så underbara. Niklas överaskade mig med indisk mat på min födelsedag, från vår favorit resturang + en stor burk med godis från min favorit godis butik, hemmakväll.
 
Hela kvällen var så mysig, vi såg på vår nya favorit serie (greenhouse academy) och jag fick mina presenter. Bland annat ett pussel, som vi också började att lägga på kvällen. Jag fick även en superfin och mysig morgonrock, en vår jacka jag hade önskat mig, ett doftljus och ett presentkort på HEMMAKVÄLL! Haha han känner mig så bra min käraste 💛💚
 
För att fira vidare så åkte vi hem till mamma på lördagen, vi firade hela kvällen, Niklas mamma var också där. Mamma hade fixat så fint, dukat och lagat god mat! Förrätt, västerbottenpaj, varmrätt grönsaker i ugn med kyckling till de som äter det och vegobullar till mig, för att avsluta kvällen med en supergod hemmalagad tårta! Mums! Även här fick jag superfina presenter, av min älskade mammi fick jag superfina champange glas, en fin pärlring som tillhört mormor, min favorit choklad, och så fick jag även ett jättefint kort + swish. Av Niklas mamma, mormor och moster m. familj så fick jag supermånga och superfina muminskålar! Blev så glad och överväldigad över alla fina saker och all kärlek! Tusen tack!
 
Jag och Niklas sov över hos mamma för att vakna upp på söndagen och äta pannkaks brunch vilket vi också gjorde för att sedan ta en promenad och varva ner. Är så tacksam för livet, tusen tack alla ni andra också som grattade mig på min födelsedag 💚 Kram!